Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Modo Avião

Film, 2020, 96 minuten
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
De film Modo Avião is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Modo Avião is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Modo Avião op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Follows the young Ana, who studied fashion design dreaming of becoming a great stylist but dropped everything to become a digital influencer for a famous brand.

Acteurs in Modo Avião

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Modo Avião

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.