Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Modo Avião

Film, 2020, 96 minuten
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
De film Modo Avião is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 96 minuten. Tieneridool Larissa Manoela en pop-rocklegende Erasmo Carlos schitteren in deze feelgood comedy van César Rodrigues. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Modo Avião is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Modo Avião op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Follows the young Ana, who studied fashion design dreaming of becoming a great stylist but dropped everything to become a digital influencer for a famous brand.

Acteurs in Modo Avião

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Modo Avião

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.