Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Molly's Game

Film, 2017, 140 minuten
Molly's Game
Voormalig olympiër Molly Bloom organiseert poker met hoge inzet voor beroemdheden, maar door haar vorstelijke levensstijl verdwijnt ze bijna achter de tralies.
De film Molly's Game is uitgebracht in 2017 en duurt 140 minuten. Jessica Chastain, Idris Elba, Michael Cera en Kevin Costner spelen in dit waargebeurde drama van schrijver Aaron Sorkin. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Molly's Game op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The true story of Molly Bloom, an Olympic-class skier who ran the world's most exclusive high-stakes poker game and became an FBI target.

Acteurs in Molly's Game

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Molly's Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.