Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Molly's Game

Film, 2017, 140 minuten
Molly's Game
Voormalig olympiër Molly Bloom organiseert poker met hoge inzet voor beroemdheden, maar door haar vorstelijke levensstijl verdwijnt ze bijna achter de tralies.
De film Molly's Game is uitgebracht in 2017 en duurt 140 minuten. Jessica Chastain, Idris Elba, Michael Cera en Kevin Costner spelen in dit waargebeurde drama van schrijver Aaron Sorkin. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Molly's Game op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The true story of Molly Bloom, an Olympic-class skier who ran the world's most exclusive high-stakes poker game and became an FBI target.

Acteurs in Molly's Game

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Molly's Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.