Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mom

Film, 2017, 138 minuten
Mom
Nadat een meisje op een feestje wordt aangerand, besluit haar woedende stiefmoeder de levens te verwoesten van de vier daders die ongestraft bleven.
De film Mom is uitgebracht in 2017 en duurt 138 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mom op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Devaki is a biology teacher at the same school attended by her stepdaughter Arya. Although, Devaki is a caring mother, Arya remains distant. One unfortunate night, Arya is brutally attacked. When the justice system fails them, Devaki faces some tough decisions and goes to great lengths to find justice for her daughter.

Trailer

Acteurs in Mom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mom

Ram Jaane

Ram Jaane

(1995)

Case 39

Case 39

(2009)

Raajneeti

Raajneeti

(2010)

Aiyyaa

Aiyyaa

(2012)

2 States

2 States

(2014)

PK

PK

(2014)

XX

XX

(2017)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Tamasha

Tamasha

(2015)

Fitoor

Fitoor

(2016)

GHOUL

GHOUL

(2018)

Ajji

Ajji

(2017)

Pad Man

Pad Man

(2018)

Mersal

Mersal

(2017)

Primal Fear

Primal Fear

(1996)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.