Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mom

Film, 2017, 138 minuten
Mom
Nadat een meisje op een feestje wordt aangerand, besluit haar woedende stiefmoeder de levens te verwoesten van de vier daders die ongestraft bleven.
De film Mom is uitgebracht in 2017 en duurt 138 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mom op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Devaki is a biology teacher at the same school attended by her stepdaughter Arya. Although, Devaki is a caring mother, Arya remains distant. One unfortunate night, Arya is brutally attacked. When the justice system fails them, Devaki faces some tough decisions and goes to great lengths to find justice for her daughter.

Trailer

Acteurs in Mom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mom

Ram Jaane

Ram Jaane

(1995)

Case 39

Case 39

(2009)

Raajneeti

Raajneeti

(2010)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Aiyyaa

Aiyyaa

(2012)

2 States

2 States

(2014)

PK

PK

(2014)

XX

XX

(2017)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Tamasha

Tamasha

(2015)

Fitoor

Fitoor

(2016)

The Maus

The Maus

(2017)

GHOUL

GHOUL

(2018)

Ajji

Ajji

(2017)

Pad Man

Pad Man

(2018)

Mersal

Mersal

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.