Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mon frère

Film, 2019, 96 minuten
Mon frère
Een tiener met een gewelddadige vader komt in een gevangenis terecht. Hij leert omgaan met een nieuwe realiteit en gaat een onwaarschijnlijke band aan om te overleven.
De film Mon frère is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mon frère op IMDB

Because he wanted to protect his little brother from a father too violent, Teddy, a young man without history, is accused of the murder of his father and is sent to a closed educational ...

Acteurs in Mon frère

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mon frère

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.