Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monica, O My Darling

Film, 2022, 130 minuten
Monica, O My Darling
Na een plotse wending in een passionele affaire, belandt een gehaaide robotica-expert in een moorddadig complot. Maar niets - zelfs de dood niet - is wat het lijkt.
De film Monica, O My Darling is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 130 minuten. Rajkummar Rao ('The White Tiger') en Huma Qureshi ('Leila') spelen mee in deze mystery-thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Monica, O My Darling is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Monica, O My Darling

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (India);Spaans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Malayalam;Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Monica, O My Darling

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.