Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Tv-serie, 2021
Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan
Eind jaren 70 beweert een beschuldigde serieverkrachter dat zijn gedrag wordt bepaald door meerdere persoonlijkheden. De gerechtelijke strijd houdt Amerika in de ban.
De tv-serie Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Olivier Megaton, regisseur van 'Taken 2', 'Taken 3' en 'Transporter 3', regisseert deze provocatieve misdaad-miniserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Vie en Rose
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.
En place
De leider van een jeugdcentrum uit de buitenwijken van Parijs wordt kandidaat bij de presidentsverkiezingen. Is Frankrijk wel echt klaar voor een zwarte president?