Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monty Python's Flying Circus

Tv-serie, 1974
Monty Python's Flying Circus
De Monty Python-leden hebben naam gemaakt met hun overtuigende mix van gevatheid, originaliteit en briljante timing. En hun hang naar spot en travestie.
De tv-serie Monty Python's Flying Circus is uitgebracht in 1974. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Geestig, Absurd.

Monty Python's Flying Circus op IMDB

Score: 8,8 van de 10

Monty Python's Flying Circus is a TV series starring Graham Chapman, John Cleese, and Terry Gilliam. The original surreal sketch comedy showcase for the Monty Python troupe.

Acteurs in Monty Python's Flying Circus

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Monty Python's Flying Circus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.