Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monty Python's Flying Circus

Tv-serie, 1974
Monty Python's Flying Circus
De Monty Python-leden hebben naam gemaakt met hun overtuigende mix van gevatheid, originaliteit en briljante timing. En hun hang naar spot en travestie.
De tv-serie Monty Python's Flying Circus is uitgebracht in 1974. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift, Geestig, Absurd.

Monty Python's Flying Circus op IMDB

Score: 8,8 van de 10

Monty Python's Flying Circus is a TV series starring Graham Chapman, John Cleese, and Terry Gilliam. The original surreal sketch comedy showcase for the Monty Python troupe.

Acteurs in Monty Python's Flying Circus

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Monty Python's Flying Circus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.