Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monty Python's Life of Brian

Film, 1979, 93 minuten
Monty Python's Life of Brian
Brian wordt geboren in een stal in Judea. Hij sluit zich aan bij een groep anti-Romeinse fanatici, maar keer op keer wordt hij verward met een bepaalde timmerman.
De film Monty Python's Life of Brian is uitgebracht in 1979 en duurt 93 minuten. De Monty Python-legendes John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle en Michael Palin schitteren in deze klassieke satire. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Monty Python's Life of Brian op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Born on the original Christmas in the stable next door to Jesus, Brian of Nazareth spends his life being mistaken for a messiah.

Trailer

Acteurs in Monty Python's Life of Brian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Monty Python's Life of Brian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.