Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monty Python's Life of Brian

Film, 1979, 93 minuten
Monty Python's Life of Brian
Brian wordt geboren in een stal in Judea. Hij sluit zich aan bij een groep anti-Romeinse fanatici, maar keer op keer wordt hij verward met een bepaalde timmerman.
De film Monty Python's Life of Brian is uitgebracht in 1979 en duurt 93 minuten. De Monty Python-legendes John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle en Michael Palin schitteren in deze klassieke satire. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Monty Python's Life of Brian op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Born on the original Christmas in the stable next door to Jesus, Brian of Nazareth spends his life being mistaken for a messiah.

Trailer

Acteurs in Monty Python's Life of Brian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Monty Python's Life of Brian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.