Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Morir para contar

Documentaire, 2018, 88 minuten
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
De documentaire Morir para contar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Regisseur Hernán Zin (Born in Gaza, 10 años con Bebe) won een Platino-award voor zijn documentaire Born in Syria. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Morir para contar op IMDB

Score: 7 van de 10

"Morir para contar" tells the stories of Spanish war correspondant dead while doing their work.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels

Meer zoals Morir para contar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.