Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mørke

Mörker
Film, 2005, 119 minuten, 13.504 beoordelingen
Mørke
De jonge journalist Jacob gaat op onderzoek uit wanneer zijn gehandicapte zus tijdens haar huwelijksnacht zelfmoord pleegt onder mysterieuze omstandigheden.
De film Mørke is uitgebracht in 2005 en duurt 119 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mørke op IMDB

Score: 7 van de 10

The psychological thriller "Murk" tells the story of Jacob, who is investigating into the circumstances surrounding his sister's death on her wedding night.

Acteurs in Mørke

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Mørke

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Układ zamknięty
Als een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken. Ze vechten om hun reputatie te herstellen.
Spiderhead
Een gevangene in een ultramoderne gevangenis begint zich af te vragen wat het doel is van de emotiebeheersende medicijnen die hij test voor een geniale farmaceut.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.