Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mortified Nation

Documentaire, 2013, 83 minuten, 13.923 beoordelingen
Mortified Nation
Deze komische documentaire volgt de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden.
De documentaire Mortified Nation is uitgebracht in 2013 en duurt 83 minuten. Deze documentaire is Droge humor.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mortified Nation op Moviemeter

Komische documentaire over de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden. De film combineert beeldmateriaal van deze publieke bekentenissen met een onderzoek naar de opkomst van deze Mortified shows. Over hoe het blootstellen van het privé-verleden een hele natie kan inspireren om ook de "schande te delen."

Mortified Nation op IMDB

Score: 7 van de 10

Adults share their most embarrassing teenage writings and art in front of total strangers at Mortified stage shows across the country, as the filmmakers explore what the show's popularity says about all of us.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Mortified Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.