Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mortified Nation

Documentaire, 2013, 83 minuten, 13.923 beoordelingen
Mortified Nation
Deze komische documentaire volgt de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden.
De documentaire Mortified Nation is uitgebracht in 2013 en duurt 83 minuten. Deze documentaire is Droge humor.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mortified Nation op Moviemeter

Komische documentaire over de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden. De film combineert beeldmateriaal van deze publieke bekentenissen met een onderzoek naar de opkomst van deze Mortified shows. Over hoe het blootstellen van het privé-verleden een hele natie kan inspireren om ook de "schande te delen."

Mortified Nation op IMDB

Score: 7 van de 10

Adults share their most embarrassing teenage writings and art in front of total strangers at Mortified stage shows across the country, as the filmmakers explore what the show's popularity says about all of us.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Mortified Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.