Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mortified Nation

Documentaire, 2013, 83 minuten, 13.923 beoordelingen
Mortified Nation
Deze komische documentaire volgt de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden.
De documentaire Mortified Nation is uitgebracht in 2013 en duurt 83 minuten. Deze documentaire is Droge humor.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mortified Nation op Moviemeter

Komische documentaire over de Mortified-beweging waarbij volwassenen hun meest gênante tienermomenten op het podium delen voor een publiek van totaal vreemden. De film combineert beeldmateriaal van deze publieke bekentenissen met een onderzoek naar de opkomst van deze Mortified shows. Over hoe het blootstellen van het privé-verleden een hele natie kan inspireren om ook de "schande te delen."

Mortified Nation op IMDB

Score: 7 van de 10

Adults share their most embarrassing teenage writings and art in front of total strangers at Mortified stage shows across the country, as the filmmakers explore what the show's popularity says about all of us.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Mortified Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.