Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motichoor Chaknachoor

Film, 2019, 132 minuten
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
De film Motichoor Chaknachoor is uitgebracht in 2019 en duurt 132 minuten. Met National Award-winnaar Nawazuddin Siddiqui ('Sacred Games', 'Gangs of Wasseypur') Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motichoor Chaknachoor op IMDB

Score: 6 van de 10

A hilarious story of a 36-year-old jobless man Pushpender, trying to find a wife and Anita who's also looking for a husband. But there's a catch - Anita wants to settle abroad after marriage.

Acteurs in Motichoor Chaknachoor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Motichoor Chaknachoor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Pain Hustlers
Een blutte maar ambitieuze alleenstaande moeder krijgt een kans in de farmaceutische verkoop. Hoe ver zal ze gaan om van een krachtige nieuwe pijnstiller een succes te maken?