Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motichoor Chaknachoor

Film, 2019, 132 minuten
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
De film Motichoor Chaknachoor is uitgebracht in 2019 en duurt 132 minuten. Met National Award-winnaar Nawazuddin Siddiqui ('Sacred Games', 'Gangs of Wasseypur') Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motichoor Chaknachoor op IMDB

Score: 6 van de 10

A hilarious story of a 36-year-old jobless man Pushpender, trying to find a wife and Anita who's also looking for a husband. But there's a catch - Anita wants to settle abroad after marriage.

Acteurs in Motichoor Chaknachoor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Motichoor Chaknachoor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.