Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motown Magic

Tv-serie, 2018
Motown Magic
De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.
De tv-serie Motown Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Motown-legende Smokey Robinson is de uitvoerend muziekproducent van deze animatieserie voor het hele gezin. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motown Magic op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Motown Magic is a TV series starring Kelly Jean Badgley, Avia Fields, and Marc Graue. Imaginative boy Ben transforms his city by bringing colorful street art to life, armed with a magic paintbrush and the classic sounds of Motown.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Motown Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.