Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motown Magic

Tv-serie, 2019
Motown Magic
De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.
De tv-serie Motown Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Motown-legende Smokey Robinson is de uitvoerend muziekproducent van deze animatieserie voor het hele gezin. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motown Magic op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Motown Magic is a TV series starring Kelly Jean Badgley, Avia Fields, and Marc Graue. Imaginative boy Ben transforms his city by bringing colorful street art to life, armed with a magic paintbrush and the classic sounds of Motown.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Motown Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.