Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motown Magic

Tv-serie, 2018
Motown Magic
De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.
De tv-serie Motown Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Motown-legende Smokey Robinson is de uitvoerend muziekproducent van deze animatieserie voor het hele gezin. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motown Magic op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Motown Magic is a TV series starring Kelly Jean Badgley, Avia Fields, and Marc Graue. Imaginative boy Ben transforms his city by bringing colorful street art to life, armed with a magic paintbrush and the classic sounds of Motown.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Motown Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

October Faction
Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.
Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.