Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motown Magic

Tv-serie, 2019
Motown Magic
De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.
De tv-serie Motown Magic is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Motown-legende Smokey Robinson is de uitvoerend muziekproducent van deze animatieserie voor het hele gezin. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motown Magic op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Motown Magic is a TV series starring Kelly Jean Badgley, Avia Fields, and Marc Graue. Imaginative boy Ben transforms his city by bringing colorful street art to life, armed with a magic paintbrush and the classic sounds of Motown.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Motown Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.