Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motu Patlu - Koning der koningen

Film, 2016, 109 minuten
Motu Patlu - Koning der koningen
Motu en Patlu willen een circusleeuw terug naar de jungle brengen. Onderweg raakt het drietal verwikkeld in een spannend avontuur in het bos.
De film Motu Patlu - Koning der koningen is uitgebracht in 2016 en duurt 109 minuten. Motu en Patlu zijn populaire karakters uit het langlopende Hindi-stripmagazine 'Lotpot'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motu Patlu - Koning der koningen op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Motu Patlu: King of Kings is a movie starring Saurav Chakraborty and Vinay Pathak. Motu and Patlu are best friends. When trouble engulfs the village, they team up to save the day.

Acteurs in Motu Patlu - Koning der koningen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Motu Patlu - Koning der koningen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?