Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Motu Patlu - Koning der koningen

Film, 2016, 109 minuten
Motu Patlu - Koning der koningen
Motu en Patlu willen een circusleeuw terug naar de jungle brengen. Onderweg raakt het drietal verwikkeld in een spannend avontuur in het bos.
De film Motu Patlu - Koning der koningen is uitgebracht in 2016 en duurt 109 minuten. Motu en Patlu zijn populaire karakters uit het langlopende Hindi-stripmagazine 'Lotpot'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Motu Patlu - Koning der koningen op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Motu Patlu: King of Kings is a movie starring Saurav Chakraborty and Vinay Pathak. Motu and Patlu are best friends. When trouble engulfs the village, they team up to save the day.

Acteurs in Motu Patlu - Koning der koningen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Motu Patlu - Koning der koningen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
The Big Nailed It Baking Challenge
In deze spin-off van Nailed It! krijgen tien verschrikkelijke bakkers tips van professionele coaches terwijl ze strijden om een mooie geldprijs.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.