Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Move to Heaven

Tv-serie, 2021
Move to Heaven
Een traumareiniger met een scherp oog voor detail reconstrueert met zijn oom onbekende verhalen van overledenen voor de nabestaanden aan de hand van wat er is nagelaten.
De tv-serie Move to Heaven is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Lee Je-hoon ('Signal') en Tang Jun-sang ('Crash Landing on You') vormen een duo als oom en neef in deze dramedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Move to Heaven is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Move to Heaven

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Move to Heaven

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.
Doctor Cha
Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.