Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Pig

Film, 2016, 96 minuten
Mr. Pig
Een Californische varkensfokker staat aan de rand van het faillissement. Maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen en probeert over de grens zijn prijsvarken te verkopen.
De film Mr. Pig is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Pig op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Eubanks, een varkenshouder uit Georgia die op het punt staat zijn boerderij te verliezen, vertrekt op een road trip met zijn enorme varken Howard. Terwijl ze onderweg zijn naar de grens van Mexico om "Howie" een nieuw thuis te bezorgen, begint het drankprobleem van Eubanks zijn tol te eisen en hun plannen in het honderd te sturen. Zijn vervreemde dochter Eunice wordt gedwongen hen te vergezellen op hun avontuur. Door middel van zijn toewijding aan Howard wil Eubanks vrede sluiten met zijn dochter en hun gebroken relatie herstellen.

Mr. Pig op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Sr. Pig is a movie starring Danny Glover, Maya Rudolph, and José María Yazpik. A beautiful road movie, and a chance to talk about love for Mexico through the eyes of an American.

Acteurs in Mr. Pig

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Mr. Pig

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.