Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Pig

Film, 2016, 96 minuten
Mr. Pig
Een Californische varkensfokker staat aan de rand van het faillissement. Maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen en probeert over de grens zijn prijsvarken te verkopen.
De film Mr. Pig is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Pig op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Eubanks, een varkenshouder uit Georgia die op het punt staat zijn boerderij te verliezen, vertrekt op een road trip met zijn enorme varken Howard. Terwijl ze onderweg zijn naar de grens van Mexico om "Howie" een nieuw thuis te bezorgen, begint het drankprobleem van Eubanks zijn tol te eisen en hun plannen in het honderd te sturen. Zijn vervreemde dochter Eunice wordt gedwongen hen te vergezellen op hun avontuur. Door middel van zijn toewijding aan Howard wil Eubanks vrede sluiten met zijn dochter en hun gebroken relatie herstellen.

Mr. Pig op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Sr. Pig is a movie starring Danny Glover, Maya Rudolph, and José María Yazpik. A beautiful road movie, and a chance to talk about love for Mexico through the eyes of an American.

Acteurs in Mr. Pig

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Mr. Pig

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.