Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Roosevelt

Film, 2017, 91 minuten
Mr. Roosevelt
Een onsuccesvolle comedian keert terug naar Austin in Texas om haar zieke kat te zien en haar tumultueuze verleden te verwerken. Ze logeert bij haar ex en zijn vriendin.
De film Mr. Roosevelt is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Roosevelt op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

De twintigjarige Emily Martin uit Texas verhuist naar Los Angeles om er een carrière te beginnen als comédienne. Wanneer een dierbare ziek wordt, keert ze terug naar Austin waar ze haar ex en diens vriendin tegen het lijf loopt. Emily kan niet anders dan bij het koppel te verblijven en ontmoet een stoere vrouw die haar op het rechte pad houdt.

Mr. Roosevelt op IMDB

Score: 6,5 van de 10

After a loved one falls ill, struggling comedian Emily Martin returns to her college town of Austin, Texas and must come to terms with her past while staying with her ex-boyfriend and his new girlfriend.

Acteurs in Mr. Roosevelt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mr. Roosevelt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.