Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Roosevelt

Film, 2017, 91 minuten
Mr. Roosevelt
Een onsuccesvolle comedian keert terug naar Austin in Texas om haar zieke kat te zien en haar tumultueuze verleden te verwerken. Ze logeert bij haar ex en zijn vriendin.
De film Mr. Roosevelt is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Roosevelt op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

De twintigjarige Emily Martin uit Texas verhuist naar Los Angeles om er een carrière te beginnen als comédienne. Wanneer een dierbare ziek wordt, keert ze terug naar Austin waar ze haar ex en diens vriendin tegen het lijf loopt. Emily kan niet anders dan bij het koppel te verblijven en ontmoet een stoere vrouw die haar op het rechte pad houdt.

Mr. Roosevelt op IMDB

Score: 6,5 van de 10

After a loved one falls ill, struggling comedian Emily Martin returns to her college town of Austin, Texas and must come to terms with her past while staying with her ex-boyfriend and his new girlfriend.

Acteurs in Mr. Roosevelt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mr. Roosevelt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Austin Powers: International Man of Mystery
Austin Powers, overdag een hippe modefotograaf en 's nachts een groovy Britse spion, moet de duistere plannen van Dr. Evil verijdelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.