Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Sunshine

Tv-serie, 2018
Mr. Sunshine
Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.
De tv-serie Mr. Sunshine is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Van de makers van 'Descendants of the Sun' en 'Goblin'. Met Lee Byung-hun, Kim Tae-ri, Yoo Yeon-seok en Byun Yo-han. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Sunshine op IMDB

Score: 8,8 van de 10

The drama is set in 1900 to 1905 and tells the story of a US Marine who falls in love with an aristocrat's daughter, who is covertly in the Righteous Army. The story begins in 1871 when the...

Acteurs in Mr. Sunshine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mr. Sunshine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.