Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Sunshine

Tv-serie, 2018
Mr. Sunshine
Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.
De tv-serie Mr. Sunshine is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Van de makers van 'Descendants of the Sun' en 'Goblin'. Met Lee Byung-hun, Kim Tae-ri, Yoo Yeon-seok en Byun Yo-han. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mr. Sunshine op IMDB

Score: 8,8 van de 10

The drama is set in 1900 to 1905 and tells the story of a US Marine who falls in love with an aristocrat's daughter, who is covertly in the Righteous Army. The story begins in 1871 when the...

Acteurs in Mr. Sunshine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mr. Sunshine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.