Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mudbound

Film, 2017, 135 minuten
Mudbound
In Mississippi nemen een blanke en een zwarte familie het op tegen de harde realiteit van vooroordelen, landbouw en vriendschap in de verdeelde nadagen van WO II.
De film Mudbound is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 135 minuten. Genomineerd voor vier Oscars, waaronder Beste vrouwelijke bijrol (Mary J. Blige), Beste scenario en Beste camerawerk. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mudbound op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

De film speelt zich af in het Zuiden van de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog. Twee mannen keren terug uit de oorlog en gaan werken op een boerderij op het platteland van Mississippi. Ze moeten het opnemen tegen een barbaarse sociale hiërarchie in een meedogenloze cultuur. Ze hebben moeite met het heersende racisme en om zich aan te passen aan het leven na de oorlog.

Mudbound op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Mudbound is a movie starring Carey Mulligan, Garrett Hedlund, and Jonathan Banks. Two men return home from World War II to work on a farm in rural Mississippi, where they struggle to deal with racism and adjusting to life after war.

Acteurs in Mudbound

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mudbound

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.