Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mujeres arriba

Film, 2019, 98 minuten
Mujeres arriba
Drie beste vriendinnen, een zorgeloze vrijgezel, een gepassioneerde moeder en een perfectionistische vriendin, proberen het seksleven met hun partners meer pit te geven.
De film Mujeres arriba is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Grappig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mujeres arriba op IMDB

Score: 3,8 van de 10

Mujeres Arriba is a romantic comedy that tells the journey of three friends who are looking for a more entertaining and fiery sexuality with their respective partners.

Acteurs in Mujeres arriba

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Mujeres arriba

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.