Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mumbai Cha Raja

Mumbai's King
Film, 2012, 76 minuten
Mumbai Cha Raja
Dit verhaal over volwassen worden volgt Rahul, die in de buitenwijken van Bombay opgroeit met een vader die aan alcohol is verslaafd en hem en zijn moeder mishandelt.
De film Mumbai Cha Raja is uitgebracht in 2012 en duurt 76 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mumbai Cha Raja op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Rahul is een onbegrepen en onrustige adolescent die woont in de sloppenwijken grenzend aan de rijke wijk van Noord Mumbai. Rahul woont met zijn alcoholistische en gewelddadige vader, hard werkende moeder en jongere broer Babu en brengt zijn tijd door met zijn vriend en ballonnenverkoper Arbaaz. De twee kinderen ontsnappen aan de grimmige realiteit van hun leven door te gokken, het roosteren van gestolen aardappelen, het stelen van een autoriksja voor een joyride en achter de meisjes aan te gaan.

Mumbai Cha Raja op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Rahul is a misunderstood and troubled adolescent who lives in the slums bordering the nouveau riche areas of Northern Mumbai with his alcoholic father, hard working mother and kid brother Babu. He hangs out with his balloon seller streetwise younger friend, Arbaaz. When Rahul's alcoholic father beats and humiliates him by tying him up with a polythene bag for trying to save his mother from his anger, Rahul runs away from home. He roams the rain soaked streets with Arbaaz and the two escape the grim realities of day to day living by gambling, roasting stolen potatoes and stealing an auto rickshaw for a joyride. Arbaaz tries to distract his friend by playing cupid in wooing his long time crush. Rahul has a plan to 'take care' of his father. Set during the grand festival devoted to Lord Ganesha, when huge idols of the elephant headed God are taken in procession to the beach for immersion. Rahul has to handle the chaos in his life amidst the chaos of colorful and vibrant festival.

Acteurs in Mumbai Cha Raja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Hindi;Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Mumbai Cha Raja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.