Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murder Mountain

Tv-serie, 2018
Murder Mountain
Van heinde en verre komen bezoekers naar Humboldt County in Californië omdat ze geld willen verdienen in de legale wietteelt. Sommigen van hen verdwijnen spoorloos.
De tv-serie Murder Mountain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mountain op IMDB

Score: 7 van de 10

What happens when California dreaming becomes a nightmare? When people head to Humboldt County, California in search of quick riches in the form of marijuana, often times they are unaware ... See full summary »

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals Murder Mountain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.