Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minuten
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
De film Murder Mystery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 97 minuten. Adam Sandler wordt in deze komische whodunit herenigd met Jennifer Aniston, zijn tegenspeelster in 'Just Go with It'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Murder Mystery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Acteurs in Murder Mystery

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Murder Mystery

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.