Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minuten
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
De film Murder Mystery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 97 minuten. Adam Sandler wordt in deze komische whodunit herenigd met Jennifer Aniston, zijn tegenspeelster in 'Just Go with It'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Murder Mystery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Acteurs in Murder Mystery

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Murder Mystery

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.