Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

Documentaire, 2020, 97 minuten
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.
De documentaire Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story op IMDB

After 16-year-old Cyntoia Brown is sentenced to life in prison, questions about her past, physiology and the law itself call her guilt into question.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
Live to Lead
Leiders die een verschil willen maken in de wereld, delen hun inspirerende levensverhalen in deze serie met prins Harry en Meghan als uitvoerend producenten.
Making The Witcher: Blood Origin
Neem een kijkje achter de schermen met de sterren en makers van 'The Witcher: Blood Origin' en leer meer over de overlevering, de muziek en de opbouw van de wereld.