Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Music Teacher

Film, 2019, 101 minuten
Music Teacher
Een sombere muziekleraar worstelt met schuld en spijt wanneer een ex-pupil die ooit van hem hield, naar huis terugkeert als de ster die hij altijd had willen zijn.
De film Music Teacher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Music Teacher op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Despite his ambitions to make it big, Beni is still stuck in the hills, bitter and hurt, struggling to make ends meet by teaching music and singing in clubs. Jyotsna, his estranged student ...

Acteurs in Music Teacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Music Teacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.