Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Music Teacher

Film, 2019, 101 minuten
Music Teacher
Een sombere muziekleraar worstelt met schuld en spijt wanneer een ex-pupil die ooit van hem hield, naar huis terugkeert als de ster die hij altijd had willen zijn.
De film Music Teacher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Music Teacher op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Despite his ambitions to make it big, Beni is still stuck in the hills, bitter and hurt, struggling to make ends meet by teaching music and singing in clubs. Jyotsna, his estranged student ...

Acteurs in Music Teacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Music Teacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Three Days of Christmas
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.
Triad Princess
Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.