Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Müslüm

Film, 2018, 132 minuten
Müslüm
Na een moeilijke jeugd schudt de Turkse arabeskzanger Müslüm Gürses zijn duistere verleden van zich af om een geliefd icoon te worden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De film Müslüm is uitgebracht in 2018 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Müslüm op IMDB

Score: 8 van de 10

A biopic about turkish vocal artist Müslüm Gürses, drama, childhood, his life.

Acteurs in Müslüm

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Müslüm

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.