Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Müslüm

Film, 2018, 132 minuten
Müslüm
Na een moeilijke jeugd schudt de Turkse arabeskzanger Müslüm Gürses zijn duistere verleden van zich af om een geliefd icoon te worden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De film Müslüm is uitgebracht in 2018 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Müslüm op IMDB

Score: 8 van de 10

A biopic about turkish vocal artist Müslüm Gürses, drama, childhood, his life.

Acteurs in Müslüm

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Müslüm

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

6 Underground
Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie.
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.
The Best of Enemies
In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.