Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mustang Island

Film, 2017, 86 minuten
Mustang Island
Nadat Bill is gedumpt op oudejaarsavond, volgt hij zijn ex-vriendin naar een stadje aan de Golfkust, maar onderweg stapelen de problemen zich op.
De film Mustang Island is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Mustang Island is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mustang Island op Moviemeter

Bill wordt door zijn vriendinnetje gedumpt op oudejaarsavond. Samen met zijn vrienden rijdt hij naar een badplaats buiten het seizoen. Hij wil haar absoluut terugwinnen. Onderweg stapelen de problemen zich echter op.

Mustang Island op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his girlfriend dumps him at a New Year's Eve party, Bill and his friends drive to an off-season beach town to win her back.

Acteurs in Mustang Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mustang Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.