Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mustang Island

Film, 2017, 86 minuten
Mustang Island
Nadat Bill is gedumpt op oudejaarsavond, volgt hij zijn ex-vriendin naar een stadje aan de Golfkust, maar onderweg stapelen de problemen zich op.
De film Mustang Island is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Mustang Island is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mustang Island op Moviemeter

Bill wordt door zijn vriendinnetje gedumpt op oudejaarsavond. Samen met zijn vrienden rijdt hij naar een badplaats buiten het seizoen. Hij wil haar absoluut terugwinnen. Onderweg stapelen de problemen zich echter op.

Mustang Island op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his girlfriend dumps him at a New Year's Eve party, Bill and his friends drive to an off-season beach town to win her back.

Acteurs in Mustang Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mustang Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.