Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mustang Island

Film, 2017, 86 minuten
Mustang Island
Nadat Bill is gedumpt op oudejaarsavond, volgt hij zijn ex-vriendin naar een stadje aan de Golfkust, maar onderweg stapelen de problemen zich op.
De film Mustang Island is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Mustang Island is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mustang Island op Moviemeter

Bill wordt door zijn vriendinnetje gedumpt op oudejaarsavond. Samen met zijn vrienden rijdt hij naar een badplaats buiten het seizoen. Hij wil haar absoluut terugwinnen. Onderweg stapelen de problemen zich echter op.

Mustang Island op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his girlfriend dumps him at a New Year's Eve party, Bill and his friends drive to an off-season beach town to win her back.

Acteurs in Mustang Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mustang Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.