Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Happy Family

Film, 2017, 119 minuten
My Happy Family
Een echtgenote en moeder van twee kinderen choqueert haar traditionele Georgische huishouden van meerdere generaties als ze aankondigt dat ze op zichzelf gaat wonen.
De film My Happy Family is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Happy Family op Moviemeter

Score: 1,83 van de 5

Op de avond van haar tweeënvijftigste verjaardag kondigt de lerares literatuur, Manana, haar familie onverwacht aan dat ze vertrekt. Ze is dertig jaar getrouwd en woont in een appartement in Tbilisi met haar man, ouders, twee kinderen en haar schoonzoon. Aanvankelijk nemen ze haar niet serieus, maar dan pakt ze haar koffers en vertrekt ze. De familie is geschokt: waar gaat ze naartoe? Ze is immers al 'te oud om te scheiden', heeft een goede man die niet drinkt, geen drugs gebruikt en haar niet slaat.

My Happy Family op IMDB

Score: 7,5 van de 10

In a patriarchal society, an ordinary Georgian family lives with three generations under one roof. All are shocked when 52-year-old Manana decides to move out from her parents' home and live alone. Without her family and her husband, a journey into the unknown begins.

Acteurs in My Happy Family

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals My Happy Family

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.