Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Happy Family

Film, 2017, 119 minuten
My Happy Family
Een echtgenote en moeder van twee kinderen choqueert haar traditionele Georgische huishouden van meerdere generaties als ze aankondigt dat ze op zichzelf gaat wonen.
De film My Happy Family is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Happy Family op Moviemeter

Score: 1,83 van de 5

Op de avond van haar tweeënvijftigste verjaardag kondigt de lerares literatuur, Manana, haar familie onverwacht aan dat ze vertrekt. Ze is dertig jaar getrouwd en woont in een appartement in Tbilisi met haar man, ouders, twee kinderen en haar schoonzoon. Aanvankelijk nemen ze haar niet serieus, maar dan pakt ze haar koffers en vertrekt ze. De familie is geschokt: waar gaat ze naartoe? Ze is immers al 'te oud om te scheiden', heeft een goede man die niet drinkt, geen drugs gebruikt en haar niet slaat.

My Happy Family op IMDB

Score: 7,5 van de 10

In a patriarchal society, an ordinary Georgian family lives with three generations under one roof. All are shocked when 52-year-old Manana decides to move out from her parents' home and live alone. Without her family and her husband, a journey into the unknown begins.

Acteurs in My Happy Family

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Georgisch [Origineel];Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals My Happy Family

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.