Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Honor Was Loyalty

My Honor Was Loyalty: Leibstandarte
Film, 2015, 115 minuten
My Honor Was Loyalty
In de chaos en verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog worstelt een toegewijde Duitse soldaat met zijn geweten.
De film My Honor Was Loyalty is uitgebracht in 2015 en duurt 115 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Honor Was Loyalty op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Untersharführer Ludwig Herckel is een toegewijde patriot van de belangrijke 1e SS-Panzer-Division Leibstandarte. Na aan verscheidene fronten gevochten te hebben, begint hij aan de moeilijkste strijd tot nog toe: die tegen zijn eigen gedachten. Niet voor zijn land, maar voor zijn eigen toekomst.

My Honor Was Loyalty op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Untersharführer Ludwig Herckel (Leone Frisa), is a devoted and patriotic soldier of the elite 1st SS Panzer Division Leibstandarte SS Adolf Hitler. As the action begins, we follow a small group of experienced infantry soldiers in combat against Soviet forces. An explosion knocks Herschel unconscious and he wanders the woods in a daze. He is met by another soldier who happens to be from his same town back in Germany. This solder tells Herschel, in confidence, he worries about his wife as she is Jewish. When Herschel goes on leave back to Germany, he looks up the wife and finds the Gestapo attempting to arrest her. When she runs, a Gestapo officer shoots and kills her. Herschel is troubled by this act, but returns to his outfit anyway. Now posted to the western front, Herschel witnesses the decline of the army group, loss of comrades in arms, and multiple acts of war crimes in the handling of POW's for both sides.

Acteurs in My Honor Was Loyalty

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals My Honor Was Loyalty

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.