Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Husband Won't Fit

Tv-serie, 2019
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
De tv-serie My Husband Won't Fit is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in My Husband Won't Fit

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Japans;Frans;Duits

Meer zoals My Husband Won't Fit

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
Rilakkuma en Kaoru
Het leven van Kaoru is misschien wat gewoontjes, maar ze woont wel samen met een schattige, luie kamergenoot: haar pluizige speelgoedbeer Rilakkuma.
My First First Love
Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.
No Good Nick
Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.