Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Husband Won't Fit

Tv-serie, 2019
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
De tv-serie My Husband Won't Fit is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in My Husband Won't Fit

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Japans;Frans;Duits

Meer zoals My Husband Won't Fit

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
7SEEDS
De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.
Family Business
Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.