Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

Film, 2018, 44 minuten
My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship
Sunset Shimmer, de hoofdredacteur van het jaarboek op school, is ineens uit de herinneringen van haar beste vriendinnen gewist en zoekt een manier om dit te herstellen.
De film My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship is uitgebracht in 2018 en duurt 44 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When Sunset Shimmer finds out that her friends have no memory of her, Sunset is determined to recoup her friends' memories of her and find the perpetrator responsible.

Acteurs in My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Engels

Meer zoals My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.