Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games

Film, 2015, 72 minuten
My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games
Rainbow Dash, Applejack en vrienden strijden tegen Crystal Prep Academy en hun beste atleet, de Twilight Sparkle van deze wereld, tijdens sportevenementen.
De film My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games is uitgebracht in 2015 en duurt 72 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games op Moviemeter

Elke vier jaar wordt er een sportcompetitie gehouden tussen de studenten van Canterlot High en hun rivalen van Crystal Prep Academy. Dit jaar komt de menselijke versie van Twilight Sparkle, die voor Crystal Prep speelt, ook naar de 'Friendship Games'. Niet alleen omdat ze gedwongen wordt deel te nemen aan de competitie, maar ook om de magische activiteiten die zich op Canterlot High afspelen te onderzoeken.

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games op IMDB

Score: 7 van de 10

Canterlot High and a rival school face off in a series of sporting events.

Trailer

Acteurs in My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Rilakkuma's Theme Park Adventure
Knuffelbeer Rilakkuma beleeft een avontuurlijke dag vol fun en vriendschap in een pretpark waar alles draait om toetjes. Maar na vandaag sluit het pretpark voorgoed.
Lost Ollie
Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.