Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

Film, 2014, 73 minuten, 260.129 beoordelingen
My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks
Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Rarity en Fluttershy zijn van plan op te treden met hun nieuwe band bij het muziekfestival van de school Canterlot High.
De film My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks is uitgebracht in 2014 en duurt 73 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks op Moviemeter

Canterlot High maakt zich op voor de allereerste muzikale presentatie van de school. Wanneer een nieuwe meidengroep zich aandient om deel te nemen, vreest Sunset Shimmer dat de meiden snode plannen koesteren. De muzikale presentatie verandert immers al snel in een echte 'Battle of the Bands' en vriendschappen beginnen te sneuvelen.

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks op IMDB

Score: 8 van de 10

When a new all-girl band comes to Canterlot High, Sunset Shimmer fears they have more sinister plans after they call for a school wide "Battle of the Bands", which begins to ruin friendships.

Acteurs in My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch
In deze nostalgische variétéspecial behandelen John Mulaney, een groep kinderen en speciale gasten existentiële onderwerpen aan de hand van grappige liedjes en sketches.
A Cinderella Story: Christmas Wish
Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!