Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau

Film, 2018, 44 minuten
My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau
De pony's hebben zin in de feestdagen en trekken lootjes om elkaar cadeautjes te kunnen geven. Vervolgens racen ze Equestria door op zoek naar de perfecte presentjes.
De film My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau is uitgebracht in 2018 en duurt 44 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau op IMDB

Score: 8,3 van de 10

My Little Pony: Best Gift Ever is a TV movie starring Tara Strong, Andrea Libman, and Ashleigh Ball. In this one-hour Christmas-themed special, the Mane Six and Spike are each hoping to find the best gift ever for Hearth's Warming.

Acteurs in My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals My Little Pony: Vriendschap is betoverend: Het allerbeste cadeau

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
The House with a Clock in Its Walls
Een wees, zijn tovenaarsoom en hun gekke buurvrouw moeten een klok vinden die zit verstopt in de muren van hun landhuis, voordat deze kwaad kan aanrichten.