Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Only Love Song

Tv-serie, 2017
My Only Love Song
Tijdens opnamen voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wil. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.
De tv-serie My Only Love Song is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Gong Seung-yeon en Lee Jong-hyun van CNBLUE, die eerder te zien waren in We Got Married, spelen in deze fantasyromcom. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Only Love Song op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Soo-jung is a conceited pop star who believes that status and money can get you anywhere. She accidentally falls into a time-slip portal and travels to the past, where she meets On-dal, a man who loves money and will do anything to earn it. However, he has a soft spot for the weak and helpless, and gives to them with a generous heart.

Acteurs in My Only Love Song

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals My Only Love Song

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.