Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Only Love Song

Tv-serie, 2017
My Only Love Song
Tijdens opnamen voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wil. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.
De tv-serie My Only Love Song is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Gong Seung-yeon en Lee Jong-hyun van CNBLUE, die eerder te zien waren in We Got Married, spelen in deze fantasyromcom. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Only Love Song op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Soo-jung is a conceited pop star who believes that status and money can get you anywhere. She accidentally falls into a time-slip portal and travels to the past, where she meets On-dal, a man who loves money and will do anything to earn it. However, he has a soft spot for the weak and helpless, and gives to them with a generous heart.

Acteurs in My Only Love Song

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals My Only Love Song

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.