Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Only Love Song

Tv-serie, 2017
My Only Love Song
Tijdens opnamen voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wil. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.
De tv-serie My Only Love Song is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Gong Seung-yeon en Lee Jong-hyun van CNBLUE, die eerder te zien waren in We Got Married, spelen in deze fantasyromcom. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Only Love Song op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Soo-jung is a conceited pop star who believes that status and money can get you anywhere. She accidentally falls into a time-slip portal and travels to the past, where she meets On-dal, a man who loves money and will do anything to earn it. However, he has a soft spot for the weak and helpless, and gives to them with a generous heart.

Acteurs in My Only Love Song

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals My Only Love Song

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.