Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Own Man

Documentaire, 2015, 82 minuten, 20 beoordelingen
My Own Man
Vader worden van een zoon betekent een emotionele en humoristische ontdekking van zijn eigen mannelijkheid voor deze vader in spe.
De documentaire My Own Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Own Man op Moviemeter

David is veertig en gaat vader worden. Hij wil daarom de band met zijn eigen vader verstevigen en de idealen omtrent mannelijkheid - die hij al zijn hele leven verwerpt - proberen na te streven. Zich bewust dat hij zijn zoon moet opvoeden als een man, maakt hij allerlei avonturen mee (stoere en niet zulke stoere); van het oefenen van de stem, tot mannengroepen, op herten jagen en uiteindelijk een hernieuwde band met zijn eigen vader.

My Own Man op IMDB

David the filmmaker is 40 years old, but he still doesn't feel like a man - not a real man anyway. When his wife becomes pregnant with a boy, David's manhood insecurities deepen. How can he...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals My Own Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.