Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Own Man

Documentaire, 2015, 82 minuten, 20 beoordelingen
My Own Man
Vader worden van een zoon betekent een emotionele en humoristische ontdekking van zijn eigen mannelijkheid voor deze vader in spe.
De documentaire My Own Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Own Man op Moviemeter

David is veertig en gaat vader worden. Hij wil daarom de band met zijn eigen vader verstevigen en de idealen omtrent mannelijkheid - die hij al zijn hele leven verwerpt - proberen na te streven. Zich bewust dat hij zijn zoon moet opvoeden als een man, maakt hij allerlei avonturen mee (stoere en niet zulke stoere); van het oefenen van de stem, tot mannengroepen, op herten jagen en uiteindelijk een hernieuwde band met zijn eigen vader.

My Own Man op IMDB

David the filmmaker is 40 years old, but he still doesn't feel like a man - not a real man anyway. When his wife becomes pregnant with a boy, David's manhood insecurities deepen. How can he...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals My Own Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!