Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Perfect Romance

Comment Trouver l'Amour à la Saint-Valentin?
Film, 2018, 91 minuten
My Perfect Romance
Vlak voor Valentijnsdag presenteert een programmeur een revolutionair dating-algoritme aan haar nieuwe CEO, die dit samen met haar wil uitproberen.
De film My Perfect Romance is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.My Perfect Romance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Perfect Romance op Moviemeter

Score: 2,14 van de 5

De nieuw aangestelde CEO van Robinson Tech, Wes Robinson, is op zoek naar nieuwe ideeën om de verkoop van het bedrijf te stimuleren. Vivian Blair, een softwareontwikkelaar, presenteert hem vlak voor Valentijnsdag een dating-algoritme waaraan ze heeft gewerkt met de naam My Perfect Match. Wes ziet potentieel en een mogelijkheid om het bedrijf te verbeteren en de dienst te lanceren. Wanneer het paar wordt uitgedaagd om My Perfect Match zelf te gebruiken om liefde te vinden, laat dit algoritme enkele interessante resultaten zien.

My Perfect Romance op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Newly appointed CEO of Robinson Tech, Wes Robinson, is looking for new ideas to boost the company's sales. Vivian Blair, a program developer, shares a dating algorithm she has been working ...

Acteurs in My Perfect Romance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.
Strawberry Days
Op de aardbeienvelden van Zuid-Zweden valt de zoon van een Poolse gastarbeider voor de dochter van een Zweedse boer en vecht hij tegen vooroordelen en ongelijkheid.
Trädgårdsgatan
Eric en Elin ontmoetten elkaar als kinderen tijdens een moeilijke maar bepalende zomer met hun ouders. Jaren later zien ze elkaar opnieuw en herbeleven ze hun verleden.
Wonderland
Een gescheiden vrouw wil niet meer alleen zijn met kerst en gaat met haar vriendin op een goedkope vakantie naar een boerderij, waar ze onverwachts intimiteit vindt.
Sous emprise
Een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw vindt diepe, maar verwoestende liefde bij haar recordhoudende freedive-instructeur in dit romantische drama met prachtige beelden.