Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Perfect Romance

Comment Trouver l'Amour à la Saint-Valentin?
Film, 2018, 91 minuten
My Perfect Romance
Vlak voor Valentijnsdag presenteert een programmeur een revolutionair dating-algoritme aan haar nieuwe CEO, die dit samen met haar wil uitproberen.
De film My Perfect Romance is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.My Perfect Romance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Perfect Romance op Moviemeter

Score: 2,14 van de 5

De nieuw aangestelde CEO van Robinson Tech, Wes Robinson, is op zoek naar nieuwe ideeën om de verkoop van het bedrijf te stimuleren. Vivian Blair, een softwareontwikkelaar, presenteert hem vlak voor Valentijnsdag een dating-algoritme waaraan ze heeft gewerkt met de naam My Perfect Match. Wes ziet potentieel en een mogelijkheid om het bedrijf te verbeteren en de dienst te lanceren. Wanneer het paar wordt uitgedaagd om My Perfect Match zelf te gebruiken om liefde te vinden, laat dit algoritme enkele interessante resultaten zien.

My Perfect Romance op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Newly appointed CEO of Robinson Tech, Wes Robinson, is looking for new ideas to boost the company's sales. Vivian Blair, a program developer, shares a dating algorithm she has been working ...

Acteurs in My Perfect Romance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Appointment in London
Is Wing Commander Tim Mason vervloekt, of eist de spanning van de strijd zijn tol? Hij heeft nog één kans om zijn missie en zijn goede naam te redden.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Disconnect: The Wedding Planner
Nadat hij slachtoffer is geworden van een zwendel, racet een wanhopige man tegen de klok om een bruiloft op een luxueuze bestemming te plannen voor een belangrijke investeerder.