Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Runway

Tv-serie, 2016
My Runway
Een egocentrisch mannelijk model en een mooi wannabe-model moeten elkaars leven leiden tot ze een manier vinden om hun lichaamsverwisseling ongedaan te maken.
De tv-serie My Runway is uitgebracht in 2016. Park Ji-yeon van de K-meidengroep T-ARA en rapper Kisum zijn beste vrienden in deze komische miniserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Runway op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Han Seo Yeon, a bright, healthy, and outgoing high school student who dreams of becoming a model. Her journey to achieving her dream will be portrayed in 'My Runway'.

Acteurs in My Runway

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals My Runway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.