Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Runway

Tv-serie, 2016
My Runway
Een egocentrisch mannelijk model en een mooi wannabe-model moeten elkaars leven leiden tot ze een manier vinden om hun lichaamsverwisseling ongedaan te maken.
De tv-serie My Runway is uitgebracht in 2016. Park Ji-yeon van de K-meidengroep T-ARA en rapper Kisum zijn beste vrienden in deze komische miniserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Runway op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Han Seo Yeon, a bright, healthy, and outgoing high school student who dreams of becoming a model. Her journey to achieving her dream will be portrayed in 'My Runway'.

Acteurs in My Runway

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals My Runway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.