Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Sweet Monster

Film, 2021, 98 minuten
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.
De film My Sweet Monster is uitgebracht in 2021 en duurt 98 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in My Sweet Monster

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Gabriel
Een 12-jarige autofanaat heeft het gehad met zijn grootouders. Om zijn van hem vervreemde vader te vinden, reist hij met zijn vriend door Polen.
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.
Jennifer Lopez: Halftime
Wereldsuperster Jennifer Lopez reflecteert in deze intieme documentaire op haar veelzijdige carrière en de druk van het leven in de spotlights.