Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Way

Documentaire, 2016, 100 minuten
My Way
De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi vertelt over zijn leven, inclusief de seksschandalen, de rechtszaken inzake corruptie en zijn vriendschap met Putin.
De documentaire My Way is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Way op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi vertelt over zijn leven. Berlusconi neemt hierbij geen blad voor de mond en praat zelfs vrijuit over de seksschandalen, de rechtszaken inzake corruptie en zijn vriendschap met Poetin. De documentaire geeft een beeld van het leven van een de meest controversiële politici van de afgelopen decennia. Hij werd als leider van de centrumrechtse partij Forza Italia drie keer premier van Italië, richtte het media-imperium Mediaset op, waarmee hij de Italiaanse media controleerde, en is een van de mede-eigenaren van AC Milan.

My Way op IMDB

Score: 6,2 van de 10

My Way: The Rise and Fall of Silvio Berlusconi is a TV movie starring Vladimir Putin, Silvio Berlusconi, and José Luis Rodríguez Zapatero. The life of Italian Tycoon and politician Silvio Berlusconi, told by himself.

Acteurs in My Way

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals My Way

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.