Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Way

Documentaire, 2016, 100 minuten
My Way
De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi vertelt over zijn leven, inclusief de seksschandalen, de rechtszaken inzake corruptie en zijn vriendschap met Putin.
De documentaire My Way is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Way op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi vertelt over zijn leven. Berlusconi neemt hierbij geen blad voor de mond en praat zelfs vrijuit over de seksschandalen, de rechtszaken inzake corruptie en zijn vriendschap met Poetin. De documentaire geeft een beeld van het leven van een de meest controversiële politici van de afgelopen decennia. Hij werd als leider van de centrumrechtse partij Forza Italia drie keer premier van Italië, richtte het media-imperium Mediaset op, waarmee hij de Italiaanse media controleerde, en is een van de mede-eigenaren van AC Milan.

My Way op IMDB

Score: 6,2 van de 10

My Way: The Rise and Fall of Silvio Berlusconi is a TV movie starring Vladimir Putin, Silvio Berlusconi, and José Luis Rodríguez Zapatero. The life of Italian Tycoon and politician Silvio Berlusconi, told by himself.

Acteurs in My Way

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals My Way

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.