Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mytho

Tv-serie, 2019
Mytho
Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
De tv-serie Mytho is uitgebracht in 2019. Fabrice Gobert. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Cynisch, Offbeat, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mytho op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Desperate to get her family attention, an overworked mother, lie to them about her condition.

Acteurs in Mytho

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mytho

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~
Een tennistalent overtreft zichzelf: hij blinkt uit op de baan, inspireert teamgenoten én presteert op school. Gebaseerd op de populaire mangaserie van Takeshi Konomi.
Lugar de Mulher
Vier Braziliaanse comedians maken grappen over seksualiteit, politiek, religie en moederschap. Ze willen aantonen dat een vrouw overal op haar plaats is.