Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nada a Perder

Film, 2018, 132 minuten
Nada a Perder
In dit biografische drama zien we hoe de controversiële Braziliaanse evangelische leider en zakentycoon Edir Macedo beroemd is geworden.
De film Nada a Perder is uitgebracht in 2018 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Nada a Perder is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nada a Perder op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Self-financed fictional biopic of Brazilian evangelical bishop Edir Macedo, founder of the Universal Church of the Kingdom of God and owner of Record TV network.

Acteurs in Nada a Perder

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Portuguees (Brazilië) [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Portuguees (Brazilië);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Nada a Perder

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.