Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nailed It! Holiday!

Tv-serie, 2018
Nailed It! Holiday!
Dit is de kerstspecial van Nailed it! waarop je al zo lang hebt gewacht. Ontbrekende ingrediënten, onmogelijke taken en desserts die er heerlijk zielig uitzien.
De tv-serie Nailed It! Holiday! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Nicole Byer en Jacques Torres zijn terug met nieuwe gastjuryleden om de feestelijke misbaksels te beoordelen. Geschikt voor alle leeftijden. Nailed It! Holiday! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nailed It! Holiday! op IMDB

Score: 8 van de 10

Novice chefs compete in a holiday-themed cooking challenges to earn a $10,000 prize.

Trailer

Acteurs in Nailed It! Holiday!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Nailed It! Holiday!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.