Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nailed It! Mexico

Tv-serie, 2019
Nailed It! Mexico
Plezier, fondant en hilarische misbaksels vinden hun weg naar Mexico, waar amateurbakkers met hun versie van fijn bewerkte lekkernijen strijden om een geldprijs.
De tv-serie Nailed It! Mexico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Nailed It! Mexico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nailed It! Mexico op IMDB

Hosted by Omar Chaparro and head judge Anna Ruiz, home bakers in Mexico with a terrible track record take a shot at recreating edible masterpieces for a $10,000 prize. It's part competition, part hot mess.

Acteurs in Nailed It! Mexico

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Nailed It! Mexico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.