Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nailed It! Mexico

Tv-serie, 2019
Nailed It! Mexico
Plezier, fondant en hilarische misbaksels vinden hun weg naar Mexico, waar amateurbakkers met hun versie van fijn bewerkte lekkernijen strijden om een geldprijs.
De tv-serie Nailed It! Mexico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Nailed It! Mexico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nailed It! Mexico op IMDB

Hosted by Omar Chaparro and head judge Anna Ruiz, home bakers in Mexico with a terrible track record take a shot at recreating edible masterpieces for a $10,000 prize. It's part competition, part hot mess.

Acteurs in Nailed It! Mexico

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Nailed It! Mexico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.