Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nailed It! Mexico

Tv-serie, 2019
Nailed It! Mexico
Plezier, fondant en hilarische misbaksels vinden hun weg naar Mexico, waar amateurbakkers met hun versie van fijn bewerkte lekkernijen strijden om een geldprijs.
De tv-serie Nailed It! Mexico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Nailed It! Mexico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nailed It! Mexico op IMDB

Hosted by Omar Chaparro and head judge Anna Ruiz, home bakers in Mexico with a terrible track record take a shot at recreating edible masterpieces for a $10,000 prize. It's part competition, part hot mess.

Acteurs in Nailed It! Mexico

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Nailed It! Mexico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.