Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nailed It! Mexico

Tv-serie, 2019
Nailed It! Mexico
Plezier, fondant en hilarische misbaksels vinden hun weg naar Mexico, waar amateurbakkers met hun versie van fijn bewerkte lekkernijen strijden om een geldprijs.
De tv-serie Nailed It! Mexico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Nailed It! Mexico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nailed It! Mexico op IMDB

Hosted by Omar Chaparro and head judge Anna Ruiz, home bakers in Mexico with a terrible track record take a shot at recreating edible masterpieces for a $10,000 prize. It's part competition, part hot mess.

Acteurs in Nailed It! Mexico

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Nailed It! Mexico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.