Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Najmro

Film, 2021, 100 minuten
Najmro
Als volksheld-boef ontsnapte hij meermaals uit de gevangenis. Nu hij een nieuwe vriendin heeft, wil hij het rechte pad op. Gebaseerd op het leven van Zdzisław Najmrodzki.
De film Najmro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 100 minuten. Dawid Ogrodnik ('Ida') steelt de show als de legendarische Poolse dief Zdzislaw Najmrodzki. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Najmro op IMDB

An action crime comedy set in the last days of communism in Poland, a story of folk-hero thief, who escaped 29 times from cops. Naymro was living on his own terms against the system. But love and collapsing Berlin Wall changed everything.

Acteurs in Najmro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Najmro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.