Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Najmro

Film, 2021, 100 minuten
Najmro
Als volksheld-boef ontsnapte hij meermaals uit de gevangenis. Nu hij een nieuwe vriendin heeft, wil hij het rechte pad op. Gebaseerd op het leven van Zdzisław Najmrodzki.
De film Najmro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 100 minuten. Dawid Ogrodnik ('Ida') steelt de show als de legendarische Poolse dief Zdzislaw Najmrodzki. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Najmro op IMDB

An action crime comedy set in the last days of communism in Poland, a story of folk-hero thief, who escaped 29 times from cops. Naymro was living on his own terms against the system. But love and collapsing Berlin Wall changed everything.

Acteurs in Najmro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Najmro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.