Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Naked

Film, 2017, 96 minuten
Naked
Rob is smoorverliefd en gaat binnenkort trouwen. Helaas zit hij naakt vast in een lift, gevangen in een tijdlus.
De film Naked is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. De sterren Marlon Wayans en Regina Hall uit Scary Movie werken weer samen in een romcom met een eigentijdse twist. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Naked is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Naked op Moviemeter

Score: 2,41 van de 5

Rob Anderson is een goedlachse jongen die helemaal klaar is om het meisje van zijn dromen te trouwen. Maar in plaats van de avond ervoor te besteden aan de voorbereidingen van de bruiloft of de eerste dans in te studeren gaat hij op stap met zijn getuige. De volgende ochtend eindigt hij naakt in een lift zonder kleren en geen weet hoe hij daar beland is. Hij blijkt in een tijdlus te zitten wat er misschien voor zorgt dat hij een beter mens wordt. Maar eerst moet hij af zien te rekenen met de groep mensen buiten de lift.

Naked op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Nervous about finally getting married, a guy is forced to relive the same nerve-wracking hours over and over again until he gets things right on his wedding day.

Acteurs in Naked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Naked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.