Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Naledi: A Baby Elephant's Tale

Documentaire, 2016, 90 minuten
Naledi: A Baby Elephant's Tale
Wetenschappers en parkwachters proberen een weesolifantje te redden in een opvang in Botswana in hun strijd om de hele soort te beschermen.
De documentaire Naledi: A Baby Elephant's Tale is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Naledi: A Baby Elephant's Tale op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The incredible, true-life story of a baby elephant born into a rescue camp in the wilderness of Botswana. When she's suddenly orphaned at one month of age, it's up to the men who look after her herd to save her life.

Acteurs in Naledi: A Baby Elephant's Tale

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.