Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Naomi and Ely's No Kiss List

Film, 2015, 90 minuten
Naomi and Ely's No Kiss List
Naomi en haar beste vriend, Ely, die homo is, zijn al jarenlang onafscheidelijk. Hun vriendschap wordt echter ernstig op de proef gesteld als ze vallen voor dezelfde man.
De film Naomi and Ely's No Kiss List is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Naomi and Ely's No Kiss List op IMDB

Score: 6 van de 10

Naomi and Ely have loved each other their whole lives, even though Ely isn't exactly into girls. The institution of a "No Kiss List" has prevented the two from rifts in the past, but bonds are tested when they both fall for the same guy.

Acteurs in Naomi and Ely's No Kiss List

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Naomi and Ely's No Kiss List

Shrek

Shrek

(2001)

Gossip Girl

Gossip Girl

(2012)

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Modern Family

Modern Family

(2019)

Arrow

Arrow

(2019)

Rita

Rita

(2020)

Narcos

Narcos

(2017)

Taped

Taped

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.