Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nappily Ever After

Film, 2018, 98 minuten
Nappily Ever After
Wanneer een perfectionistische reclamevrouw tegenslag krijgt in de liefde gaat ze op zoek naar zichzelf, te beginnen met een dramatisch nieuw kapsel.
De film Nappily Ever After is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 98 minuten. Sanaa Lathan en Lyriq Bent (She's Gotta Have It) spelen in deze film die gebaseerd is op de roman van Trisha R. Geschikt voor alle leeftijden.Nappily Ever After is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nappily Ever After op Moviemeter

Score: 2,7 van de 5

Violet heeft het allemaal: de perfecte baan, de perfecte relatie en perfect haar. Maar dan gaat het mis. Wat gebeurt er wanneer het niet volstaat om perfect te zijn? Na een incident bij de kapper begint ze zich ineens af te vragen of ze wel het leven leidt dat ze wil leiden, of dat ze simpelweg doet wat van haar verwacht wordt...

Nappily Ever After op IMDB

Venus Johnson, tired of waiting for her longtime boyfriend to propose, breaks up with him. But old feelings, and heaps of jealousy, no doubt, arise when he promptly begins dating another woman.

Acteurs in Nappily Ever After

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Nappily Ever After

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.