Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nasce uma Rainha

Tv-serie, 2020
Nasce uma Rainha
Gloria Groove en Alexia Twister laten dromen van dragqueens uitkomen. In deze make-overshow proberen ze zes artiesten vol vertrouwen het podium op te laten gaan.
De tv-serie Nasce uma Rainha is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Singer-songwriter Gloria Groove en drag-ster Alexia Twister geven de scepter door in deze leuke realityshow. Geschikt voor alle leeftijden. Nasce uma Rainha is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Nasce uma Rainha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Or
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Nasce uma Rainha

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
The Gorals - Highlanders of Carpathia
In de Karpaten houdt een gemeenschap van bergbewoners hun oude cultuur in leven, van hun kledingstijl tot hun vakmanschap.
¿A quién le gusta mi follower?
Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.